Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Rakszawa
(1)
Wypożyczalnia Filii w Węgliskach
(1)
Czytelnia Rakszawa
(1)
Autor
Chudzyńska Izabela
(1)
Chudzyński Piotr
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Izabela Chudzyńska, autorka książki "Smak. Przewodnik po atrakcjach kulinarnych polskich regionów", zebrała przepisy na potrawy i produkty tradycyjne, regionalne i lokalne z trzech województw. Pokazała ich bogactwo i różnorodność, "sąsiedzkie" wpływy i podkreśliła obecność we współczesnej kuchni. W jej "smaku..." jest dużo smaku.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Rakszawa
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Węgliskach
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Czytelnia Rakszawa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej