Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(2)
only on-site
(1)
Branch
Wypożyczalnia Rakszawa
(1)
Wypożyczalnia Filii w Węgliskach
(1)
Czytelnia Rakszawa
(1)
Author
Chudzyńska Izabela
(1)
Chudzyński Piotr
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Kuchnia regionalna
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
1 result Filter
No cover
Book
In basket
Izabela Chudzyńska, autorka książki "Smak. Przewodnik po atrakcjach kulinarnych polskich regionów", zebrała przepisy na potrawy i produkty tradycyjne, regionalne i lokalne z trzech województw. Pokazała ich bogactwo i różnorodność, "sąsiedzkie" wpływy i podkreśliła obecność we współczesnej kuchni. W jej "smaku..." jest dużo smaku.
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Rakszawa
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Węgliskach
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Czytelnia Rakszawa
Copies are only available in the library: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again