26201
Brak okładki
Książka
W koszyku
Izabela Chudzyńska, autorka książki "Smak. Przewodnik po atrakcjach kulinarnych polskich regionów", zebrała przepisy na potrawy i produkty tradycyjne, regionalne i lokalne z trzech województw. Pokazała ich bogactwo i różnorodność, "sąsiedzkie" wpływy i podkreśliła obecność we współczesnej kuchni. W jej "smaku..." jest dużo smaku.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Rakszawa
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Węgliskach
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Czytelnia Rakszawa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej